BCN Barrios BCN Tips

Born – tip: Suara

Suara Born cats barrio ayearinbarcelona

(EN below)

“All about music and cats” står der på skiltet ved Suaras butik i nærheden af Mercado del Born i det skønne Born. Det var da også de fede t-shirts med filurlige katteprints i vinduet, der først fangede mine øjne. Jeg elsker nemlig katte!

Da jeg kommer ind i butikken, fanger de mange fede printplakater m.m. også mine øjne, ligesom jeg opdager, at butikken ikke kun er en butik. Det er faktisk tale om en non-profit organisation, der virkelig kun handler om musik og katte. Suara udgiver elektronisk musik, afholder musikevents, og sælger disse fede ting med katteprints – tilsyneladende alt sammen til fordel for hjemløse katte! Altså en form for kattens værn i en moderne 2.0-version.

Det betyder, at dét du køber i butikken – og i deres online butik – går til fordel for kattene. Og har du lyst til at gøre en ekstra indsats, ja så har Suara faktisk et kattehjem på etagen ovenover, hvor du kan adoptere en kat. Men du kan selvfølgelig også bare nøjes med en fed plakat, mulepose eller t-shirt…

Har du lyst til at besøge Sauras butik, kan du finde den her: C/De La Fusina, 6

Og så tjek da også lige deres FB-side og website, hvor du kan læse om deres forskellige artister og finde deres online butik.

Suara Born cats barrio ayearinbarcelona

EN

“All about music and cats” say the sign of Suara’s shop near Mercado del Born in the beautiful Born. It was also the cool t-shirts with cat prints in the window that caught my attention first. I do love cats!

As I entered the shop, I also saw the many cool print posters and various items, and I discovered that the store is more than just a store. It is actually a non-profit organization that really only deals with music and cats. Suara publishes electronic music, organizes music events, and sells these cool stuff with cat prints – all in favor of homeless cats! Thus, it is a form of cat protection in a modern 2.0 version.

This means that what you buy in the shop – and also in their online shop – benefits the cats. And if you want to make an extra effort, Suara actually has a cat house on the floor above the shop where you can adopt a cat. But, of course, you can just do with a bold poster, mousepad or a t-shirt …

Would you like to visit Saura’s store, you can find it here: C / De La Fusina, 6

And then check out their FB page og website, where you can read about their different artists and find their online store.

Suara Born cats barrio ayearinbarcelona

0 comments on “Born – tip: Suara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: