BCN Barrios BCN Tips

L’Hospitalet – tip: Bar Segovia 1960

Tapas Hospitalt BarSegovia Ayearinbarcelona

(EN below)

Nogle af de bedste tapas i Barcelona, får man egentlig lige uden for byen, i L’Hospitalet, og Bar Segovia 1960 er ingen undtagelse. Her vil du finde dig i fine og mere moderne lokaler, og med enkelte borde ude foran, når vejret er til det.

Menuen er klassisk med andalusiske tapas, kvaliteten er bare i orden, og det smager vidunderligt! Prøv f.eks. deres “Rapo de toro”, som er langtidsstegt tyrehale i det skønneste sauce, der serveres med sprøde kartoffelstykker. Fantastisk!

Bag baren finder du ejeren Eduardo, som styrer det hele med det godt humør og det skønneste smil, men hustruen styrer køkkenet i bedste stil. Det er hyggeligt, og det er lækkert. Du vil uden tvivl føle dig godt tilpas her i Bar Segovia 1960.

Du finder Bar Segovia 1960 her: Avda. Ponent 31

Og du kan se mere på barens Facebook-side.

UK

You get some of the best tapas in Barcelona just outside the city, in L’Hospitalet, and Bar Segovia 1960 is no exception. Here you will find yourself in a nice and more modern bar or at the few tables outside, when the weather is fine.

The menu is classic with Andalusian tapas, the quality is high and it all tastes wonderful! Try for example their “Rapo de Toro”, which is bulls tail that has be fried gently for at long time time in the most beautiful sauce and served with crispy potato pieces. It’s just fantastic!

Behind the bar, you will find the owner Eduardo, who manages everything with the most beautiful smile, meanwhile his wife manages the kitchen. It’s cozy and it’s delicious. You will undoubtedly feel comfortable here in Bar Segovia in 1960.

You’ll find Bar Segovia 1960 here: Avda. Ponent 31

And you can see more on the Facebook page of the bar.

Tapas Hospitalt BarSegovia Ayearinbarcelona

0 comments on “L’Hospitalet – tip: Bar Segovia 1960

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: