BCN Barrios BCN Tips

Eixample – tip: El Nacional

elnacional eixample food tip barrio barcelona passeigdegracia ayearinbarcelona

(EN below)

Har du brug for at hvile fødderne og måske få en bid mad, efter du har drønet op og ned af Passeig de Gràcia i en shopping-rus, kan du f.eks. kigge ind til El Nacional. Det kan være lidt svært at finde, du skal lige lidt ind af en sidevej eller smøge, men så er det også som at træde ind i en anden verden eller en anden tid.

El Nacional er mad-forum i et gammel, renoveret garageanlæg, hvor du finder forskellige barer og restauranter under samme tag. Det er bare om at vælge, hvad du har lyst til? Østers, tapas eller måske et godt stykke kød? Alt er stilfuldt dekoreret, hvert spisested er unikt, men 20’er-stilen går igen. Jeg finder det både charmerende og smukt, og jeg tror, du her har Barcelonas smukkeste toiletter!

Du finder El Nacional her: Passeig de Gràcia, 24, og du kan læse mere om spisestedet her.

elnacional eixample food tip barrio barcelona passeigdegracia ayearinbarcelona

UK

If you need to rest your feet and get something to eat after walking up and down the Passeig de Gràcia in a shopping frenzy, you could take a look at El Nacional. It may be a little hard to find, you have to find a sidewalk to Passeig de Gràcia, but when you find it, it’s like entering another world.

El Nacional is a food forum in an old renovated garage. Here you will find various bars and restaurants under the same roof, you just have to choose what you like? Oysters, tapas or maybe some meat? Everything is stylishly decorated, each eatery is unique, but has the same 20’s style. Personally, I find it both charming and beautiful, and I think you will find the most beautiful toilets in Barcelona here!

You will find El Nacional here: Passeig de Gràcia, 24, and you can read more about the eatery here.

elnacional eixample food tip barrio barcelona passeigdegracia ayearinbarcelona

0 comments on “Eixample – tip: El Nacional

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: