BCN Life Catalonia

Primavera de Vins

primaveradevins vilanovailageltru xaletdelnin wine vino vin catalonien cataluña catalonia spanien españa spain ayearinbarcelona

(EN below)

Jeg tror ikke, at det kan blive meget bedre! En smuk lørdag aften i mildt forårsvejr med det smukkeste lys fra solnedgangen over Middelhavet. I den smukkeste villa med med udsigt over det uendelige blå hav, blandt palmer og blomster, til lyden af klukken fra den smukke pool og med en glas dejlig vin i hånden fra lokalområdet: Penedés. For mig er det tæt på definitionen af lykke!

Jeg var til et vinevent: Primavera de Vins i den smukke villa: Xalet del Nin i byen: Vilanova i la Geltrú syd fra Barcelona. I den smukke have havde omkring 12 forskellige vinhuset stillet an med deres forskellige vine, som de generøst delte ud af. Og så var det bare med at gå i gang med at udforske…

Skulle det være en kølig hvidvin af en lokal drue som Xarello eller måske den internationale klassiker: Chardonnay? Eller måske en fin rosé på Garnacha? Eller en rødvin i den spændende blanding af den lokale Sumoll og den kendte Syrah?

Det blev til lidt af det hele, mens jeg kunne nyde live-musikken og en opvisning i at bygge mennesketårne: Castellers af Castellers de Vilafranca, foruden – naturligvis – mit selskab og de smukke omgivelser. Det gad jeg godt gøre igen – snart!

Mere information på hjemmesiderne:

DO Penedés

Xalet de Nin 

Castellers de Vilafranca

primaveradevins vilanovailageltru xaletdelnin wine vino vin catalonien cataluña catalonia spanien españa spain ayearinbarcelona

UK

I don’t think it can get much better! A beautiful Saturday evening with mild spring temperatures and the most beautiful light from the sunset over the Mediterranean Sea. In the most beautiful villa with views at the infinite blue sea, among palms and flowers, to the sound of waters dripping from the beautiful pool and with a glass of lovely wine from the local area of Penedés in my hand. That is to me the closest to a definition of happiness as it can get!

I was attenting a wine event: Primavera de Vins in the beautiful villa of Xalet del Nin in the town of Vilanova in la Geltrú, south from Barcelona. In the beautiful garden was displayed wine from approx. 12 different bodegas, and they generously poured the wine, so we only had to go ahead and explore …

Should it be a cool white wine of a local grape like Xarello or perhaps the international classic: Chardonnay? Or maybe a nice rosé on Garnacha? Or a red wine in the exciting blend of the local grape: Sumoll and the famous Syrah?

Well, I tried a bit of everything while I enjoyed the live music and a show of the art of building human towers: Castellers from the Castellers de Vilafranca, besides – of course – the company and the beautiful surroundings. I would like to do that again – soon!

More information on the webpages:

DO Penedés

Xalet de Nin 

Castellers de Vilafranca

primaveradevins vilanovailageltru xaletdelnin wine vino vin catalonien cataluña catalonia spanien españa spain ayearinbarcelona

0 comments on “Primavera de Vins

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: