BCN Barrios BCN Tips

Barceloneta – tip: Can Maño

(EN below)

Det her er en klar favorit! Jeg har nemlig en stor kærlighed til det uhøjtidelige og autentiske, og det har Can Maño i stor stil. Min anbefaling kan ikke blive meget varmere, jeg elsker det!

Her er den gode, friske fisk i højsædet, som her bliver grillet eller friteret. Der er enkelte andre retter, men fisk og skaldyr er altdominerende, og så kan du naturligvis få salat, grillede grøntsager og nok Barcelonas bedste pommes frites til. Og nå ja, så lige husets vin til 5 Euro! Priserne er rasende rimelige i forhold til kvaliteten og oplevelsen.

Alt afhænger af dagens fiskeudbud i denne familierestaurant. Der kan være udsolgt af de fisk, som ikke kom i nettet denne dag, ligesom du kan opleve, at der bliver leveret friske forsyninger direkte til køkkenet.

CanMaño Barceloneta Barcelona ayearinbarcelona

Så kan du lide fisk og skaldyr, så læg endelig vejen forbi. Men kom også for stemningen, ikke for dekoren. Restauranten er lille og er taget ud fra 70’erne, men det er kun med til at understrege det autentiske. Det er slet ikke fancy, ingen fine maner og dikkedarer her, men hvor er det skønt! I skal selv være med til at dele bestikket rundt, og regningen kommer i form af et regnestykke på et afrevet stykke papir. Man sidder ikke længe her, det går hurtigt med serveringen, men skidt du hygger dig, så længe måltidet varer. Også i larmen, som i den lille restaurant kommer fra både stamgæster, catalanere og turister, og så de forskellige gademusikanter som sommetider lægger vejen forbi og giver et nummer.

Restauranten har været en stor succes hos alle de gæster, som jeg har slæbt med derind. Autenticiteten, stemningen og den gode fisk er en oplevelse! Du kan ikke bestille bord, men må dukke op og se, om der skulle være et bord ledigt. Er der ikke det, kan du komme på ventelisten, der går sjældent langt tid, og så kan du jo i mellemtiden går en tur rundt i skønne Barceloneta.

Du finder Can Maño her: Carrer del Baluard 12.

Restauranten har normalt åbnet hver dag fra 8.15-11, 12.15-16 og 20-23 – dog er der lukket fra lørdag aften til mandag frokost.

UK

This is a definite favorite! I just love the unpretentious and authentic, and Can Maño has that in a large degree. My recommendation can not be much warmer, I simply love it!

Here, the focus is on fresh fish of high quality, and the fish are served grilled or fried. There are a few other dishes, but seafood is all-dominating, and you can mix it with salad, grilled vegetables and french fries – probably the best in Barcelona. Well, and with the wine of the house for 5 Euro! The prices are indeed reasonable compared to the quality of the food and the overall experience.

In this family restaurant everything depends on the day’s offer of fish. Thus some fish can be sold out if the fishermen didn’t catch any that day, as well as you can experience that fresh supplies of fish are delivered directly to the kitchen.

CanMaño Barceloneta Barcelona ayearinbarcelona

So, if you are a fan of fish and seafood, then pass by! But come for the atmosphere and experience, not for the decor. The restaurant is small and the decor can be dated to the 70’s, but – for me – it only emphasize the authenticity. It’s not fancy, no good manners and frills here, but is so nice! You have to help yourself to share the cutlery and the bill comes in the form of a piece of paper with calculations. You don’t sit here for a long time, they are quick to serve you, but enjoy it as long as your meal lasts. Also the noise,  that in this small restaurant comes from both regulars, Catalans and tourists, and sometimes also the various street musicians who pass by and perform a song or two.

I have dragged quite a few guests to the restaurant and it has been a great success. The authenticity, the atmosphere and the good fish is an experience! You can’t reserve a table, you just have to show up and see if there should be a table available. If not, they will put you on the waiting list. It seldom takes a long time, and in the meanwhile you talk a walk around beautiful Barceloneta.

You can find Can Maño here: Carrer del Baluard 12.

The restaurant has normally opened every day from 8.15-11, 12.15-16 and 20-23 – however, it is closed from Saturday evening to Monday lunch.

0 comments on “Barceloneta – tip: Can Maño

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: