BCN Barrios BCN Tips

L’Hospitalet – tip: Bar Córdoba

Bar Córdoba Hospitalet barrio tip ayearinbarcelona

(EN below)

Det er slet ikke trendy det her, men det er autentisk, så det basker! At sidde på Bar Córdoba med de andalusiske kakler og se barrio’ens ældre mænd nyde en spids og diskutere weekendens fodbold eller den seneste politiske udvikling, samtidig med at man nyder nogle af de bedste tapas, jeg har fået hernede. Ja, så behøver jeg faktisk ikke så meget andet!

Og der er tale om “rigtige” tapas, ikke nogen nymodens varianter her – og i rigeligt mængder til særdeles gode priser. Prøv f.eks. deres suveræne: “Mejillones tigre” – der er blåmuslinger, som er blevet svitset med løg og krydderier, vendt i en bechamelsauce for derefter at blive stegt i deres skald igen. Det fås ikke meget bedre!

Du finder Bar Córdoba her: Carrer Luarca, 10.

P.S: Og når du alligevel er i nærheden, kan du jo bagefter kigge ind hos Patxe i Celler de Capri overfor og få endnu en vin, øl eller vermouth…

UK

It’s not trendy, but it’s certainly authentic! Sitting in Bar Córdoba with the Andalusian tiles and watching the barrio’s older men enjoying a drink and discussing football or politics while you enjoy some of the best tapas I’ve gotten in Barcelona. Who needs more? Not me!

And these are “real” tapas, not new variants – and even better: in large quantities at a very reasonable price. Try for example their fantastic “Mejillones tigre” – these are mussels that have been fied with onion and spices, then blended with a bechamel sauce and fried in their shell again. It doesn’t get much better!

You’ll find Bar Córdoba here: Carrer Luarca, 10.

P.S: And as you are already nearby, why not go afterwards to Patxe just in front in Celler de Capri and get another wine, beer or vermouth …

Bar Córdoba Hospitalet

0 comments on “L’Hospitalet – tip: Bar Córdoba

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: