BCN Life

Things I will miss…(continued)

thingsIwillmiss cakes dinnerclub masseur tapwater ayearinbarcelona

(EN below)

Hov, jeg blev ikke helt færdig. Her kommer de sidste ting på min ikke-prioriterede liste over ting, som jeg ved med sikkerhed, at jeg kommer til at savne.

Min madklub

Én gang om måneden mødes jeg med et par fantastiske kvinder i en madklub, hvor vi vender verdensituationen over dejlig hjemmelavet mad, kaffe og ofte også en del rødvin. Det bliver altid til masser af grin, gode råd og anderledes vinkler på diverse udfordringer, og der er altid fuld opbakning til, hvem man er, og hvad man nu har gang i – også til mit eventyr. Jeg forventer helt klart med en madklubaften i det spanske.

Danske kager

Alle, som kender mig bare lidt, ved, at jeg er lidt af en kagegris. Ok, meget en kagegris. Og danske kager er de bedste. Kager spiller traditionelt set ikke en stor rolle i Spanien som i Danmark, måske derfor har de heller aldrig været helt så gode til det med kager? Der er heller ikke samme traditionel for at bage selv, så det kan også være svært at finde rigtige ingredienser i de spanske supermarkeder. Men heldigvis har tingene også ændret sig lidt, på mine sidste ture har jeg fundet et par gode bagerier dernede – dem skal jeg nok vende tilbage til senere.

Min massør

Nadja Kvolbæk hedder min massør, og hun er bare fantastisk! Hun ved lige, hvor mine ømme punkter er, og hun tager fat, får dem masseret væk, retter mig ud og får min krop balanceret. Helt uundværlig. Ind imellem hyler jeg som en stukken gris der på briksen, men jeg går der altid derfra med en følelse af at være 10 cm. højere og 10 kg. lettere. Nadja bliver sgu svær at undvære!

Vand i vandhanen

I Danmark er vi så heldige, at vi har verdens bedste drikkevand – direkte fra vandhanen. Du bliver ikke syg af at drikke vandet i Spanien, men smagen er slet ikke på højde med den danske. Vandet i Madrid kan drikkes, men i Barcelona…. badr, ikke godt! Derfor ser du også de lokale slæbe drikkevand med hjem fra supermarkederne, og det kommer jeg også til, så jeg vil virkelig savne bare at kunne åbne for hanen og tage et glas.

The end, det var min umiddelbare liste over ting, jeg vil savne. Måske dukker der flere ting op, når jeg først er dernede? Og hvad med dig? Hvad ville du savne?

20160117_151418

EN

Wait, I didn´t finish my list completely, so here are the last things that I know for sure that I’m going to miss.

My dinner club

Once a month I meet up with a couple of amazing women in a dinner club where we talk about work, love and life over delicious homemade food, coffee and plenty of red wine. There are always good laughs, good advice and different angles on any challenge, we might be facing. You will always get full support for who you are and what you are up to as I did for my Spanish adventure. I definitely expect to host a dinner club in Barcelona during my year there.

Danish cakes

Everyone who knows me a little, knows that I’m a sucker for cakes, big time. And danish cakes are the best. Traditionally, cakes haven’t played an important part in Spanish cuisine, perhaps that´s why the cakes aren´t that good? Also, there isn´t the same tradition for baking cakes at home, so it can also be quite difficult to find the right ingredients in the Spanish supermarkets. But things are changing, in my last trips I have found some interesting bakeries in Barcelona, and I will probably return to them later on.

My masseur

Nadja Kvolbæk is my masseur and she’s just amazing! She just knows where my sore spots are and she gets them massaged away and straightens and balances my body. I might be screaming like a pig sometimes there on the table, but I always leave her with a feeling of being 10 centimeters higher and 10 kilos lighter. How will I do without Nadja?

Water in the tap

In Denmark, we are lucky to have the world’s best drinking water directly from tap. You don´t get sick of drinking tap water in Spain, but the taste is far that delicious as in Denmark. The water in Madrid can be drunk, but in Barcelona …. not good at all! Therefore, you will see the locals bringing water home in gallons from the supermarket – and soon also me. I will surely gonna miss being able to just take a glass of water from the tap.

Well, that´s it, I think? Perhaps a couple of more things with pop up, when I´m living there? What would you miss, you think?
Follow my blog with Bloglovin

0 comments on “Things I will miss…(continued)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: